Can't Access Cake Central Home Page

Decorating By carmijok Updated 20 Aug 2010 , 5:06pm by cakes47

carmijok Posted 16 Aug 2010 , 4:04pm
post #1 of 35

Is there something going on with CC's website? I can't access their home page...in fact, I had to 'sneak' in through the gallery site! This started on Saturday. What gives?

34 replies
cutthecake Posted 16 Aug 2010 , 4:15pm
post #2 of 35

You are not alone. There have been many complaints over the past few days about many features of CC. My guess is they're doing web site maintenance.

Motorhead Posted 16 Aug 2010 , 4:18pm
post #3 of 35

i did recieve a message that there was an update to the server taking place.....? but i was able to get logged on later on.

BillieH Posted 16 Aug 2010 , 4:22pm
post #4 of 35
Quote:
Originally Posted by carmijok

Is there something going on with CC's website? I can't access their home page...in fact, I had to 'sneak' in through the gallery site! This started on Saturday. What gives?




I had that same problem while using firefox. I switched to IE, which works alright to view CC, but I'd rather be using Firefox. Hope CC works the bug out soon.

mpetty Posted 16 Aug 2010 , 4:34pm
post #5 of 35

I'm using Firefox and my latest problem has been trying to access "view posts since your last visit" and getting the "no topics or posts exists which match your search criteria." I've also been unable to view the recipe for Buttercream Dream in the recipes section.

There definitely have been problems lately. Holding my breath and hoping we don't have another disastrous crash. icon_surprised.gif

carmijok Posted 16 Aug 2010 , 8:30pm
post #6 of 35

I'm using Firefox too! I hate IE. Maybe that's it. Hey CC web people...if you're out there, you've got problems!
Think they'll see this? icon_rolleyes.gif

grannmawlynne Posted 16 Aug 2010 , 8:45pm
post #7 of 35

I haven't been able to go to the home page in at least six months or longer. I have to go through recipes and log in, but still don't get the homepage. I have no problem when I am at my daughter's house.

TabbieCakes Posted 16 Aug 2010 , 8:46pm
post #8 of 35

I've been having weird trouble too! Suddenly cant upload new photos. And also not getting notified about topics I'm following. I did send CC a request for help, but to no avail. Hope they clear things up soon. I'm new to this site and was really enjoying it.

abra526 Posted 16 Aug 2010 , 9:16pm
post #9 of 35

I'm using IE, and have CC saved under my favorites list. Everytime I try to open the site thru that, it takes me to a page saying that This Page Cannot Be Found. But, when I try it a second time, it works fine. Been doing this since Friday.

joycesdaughter111 Posted 16 Aug 2010 , 9:39pm
post #10 of 35

I suddenly can't use the search feature. It says "page cannot be found. Does anyone know what is going on??

scp1127 Posted 17 Aug 2010 , 6:37am
post #11 of 35

I have lost the home page and "topics since last visit".

Motorhead Posted 17 Aug 2010 , 1:13pm
post #12 of 35

try loging on through google chrome-IE will not work on my computer to view CC. HTH thumbs_up.gif

klat7292 Posted 17 Aug 2010 , 1:36pm
post #13 of 35

I JUST sent an email through the contact page!! I'm just glad that it's just not me!! icon_cool.gif

So others are able to access the site from computers other than their home? That's what's happening to me...I cannot access Cakecentral AT ALL from home icon_cry.gif I use Firefox and I tried IE - now I'm at work and we use IE....someone said something about Google Chrome...never used it...let's hope they see this and FIX IT SOON!!!!! icon_biggrin.gif

cakes47 Posted 17 Aug 2010 , 1:48pm
post #14 of 35

I've just now been able to get here!!! It's been almost 2 hours that I couldn't
connect with CC. I've been able to go to other sites without any problems.
Must be the overly hot summer we're having that is causing all these issues!!! icon_smile.gif

blessedist Posted 17 Aug 2010 , 1:53pm
post #15 of 35

I thought it was my computer...I have the same issues, I have to sneak in through galleries or somewhere else and then when I try to log in, it may take 3-5 times before it actually accepts it.....also, the scroll bars for most saved photos and recent photos won't update for days at a time sometimes icon_sad.gif

cakes47 Posted 17 Aug 2010 , 2:02pm
post #16 of 35

There are definitely several issues going on here that hopefully will
soon be remedied. I love reading threads and if possible add my
2¢ but I've been stuck for a while on one page and not been able
to manuever around. Same was happening when looking a pics.
Eventually I would give up waiting and just close the tabe and go
elsewhere for a while.
Guess we have to just bide our time for now and hope for the best.
icon_smile.gif

sweetnessx3 Posted 17 Aug 2010 , 2:08pm
post #17 of 35

Cant upload pics since Friday icon_sad.gif The one time I have a cake Im proud of and cant show it off lol! I also have this site saved on my yahoo tool bar to log on and now when I try to use it ,it says the site you are searching cannot be found icon_sad.gif but second try works ! I sent help request but no answer back ....

carmijok Posted 17 Aug 2010 , 2:19pm
post #18 of 35

I was able to access the home page only through Internet Explorer after someone here said they were on Firefox like me. But it loaded very slowly. Maybe if we keep this thread going, someone at CC will see it and respond. I just want to know why it's happening and if they are working on the problem. If WE are having difficulties, imagine how many more people are out there that just aren't mentioning it because they haven't figured out how to get in!

klat7292 Posted 17 Aug 2010 , 2:42pm
post #19 of 35

BUMP...so we can keep it going!! Is there a tech support number to call?!

Herekittykitty Posted 17 Aug 2010 , 3:29pm
post #20 of 35

Can't view posts since last visit or post pictures to forums. It doesn't kick me out or error, just.... nothing. I hope it gets fixed soon. Glad it isn't just me.

carmijok Posted 17 Aug 2010 , 7:51pm
post #21 of 35

I just sent a message to Tech support and hopefully I'll hear something soon!

Herekittykitty Posted 17 Aug 2010 , 9:20pm
post #22 of 35
Quote:
Originally Posted by carmijok

I just sent a message to Tech support and hopefully I'll hear something soon!




I did this morning as well.

missmikey Posted 17 Aug 2010 , 10:22pm
post #23 of 35

I am not sure about all the problems but I couldn't get te main page to finis loading in Firefox. I sent a message and did not get any reply. I asked the techies at work and they said to use IE, which I hate. I even tried to see if I needed a new version of Firefox. nope. I did end up going into Tools, options, content and allowing pop up for cake central. Then it started working right again. I hope that helps some one.

petticakes3 Posted 17 Aug 2010 , 11:01pm
post #24 of 35

I too am having trouble I just cant view new cakes posted only most saved cakes today ;( icon_mad.gif

tokazodo Posted 17 Aug 2010 , 11:23pm
post #25 of 35

I was having troubles last week, and I am having trouble trying to get a photo in for the Animal Cake Contest.
I found a tech, and sent an e-mail.
He said I need to clear the cashe and cookies.
I assured him I tossed my cookies on a regular basis.
(I have my computer sent to empty the history.)
It kind of helped.
I am wondering if cc has gotten too big. I remember fb about 2 years ago, you'd get bumped for no reason at certain times of the evening.

tokazodo Posted 17 Aug 2010 , 11:24pm
post #26 of 35

If you scroll down to the bottom of the page, there is a 'contact us' button.
That's how I got in touch with an IT person.

good Luck!

mamawrobin Posted 18 Aug 2010 , 11:30am
post #27 of 35
Quote:
Originally Posted by mpetty

I'm using Firefox and my latest problem has been trying to access "view posts since your last visit" and getting the "no topics or posts exists which match your search criteria." I've also been unable to view the recipe for Buttercream Dream in the recipes section.

There definitely have been problems lately. Holding my breath and hoping we don't have another disastrous crash. icon_surprised.gif





Glad to know I'm not the only one that can't access "view posts since your last visit"...argh.....this is frustrating....LOL....I'm also gettint the "no topics or post exist which match your search criteria"....OR there will be ONE post only.

Is everyone having these problems or is it just a few of us???

carmijok Posted 18 Aug 2010 , 4:44pm
post #28 of 35
Quote:
Originally Posted by missmikey

I am not sure about all the problems but I couldn't get te main page to finis loading in Firefox. I sent a message and did not get any reply. I asked the techies at work and they said to use IE, which I hate. I even tried to see if I needed a new version of Firefox. nope. I did end up going into Tools, options, content and allowing pop up for cake central. Then it started working right again. I hope that helps some one.




I still haven't heard from anyone at CC...I also tried the 'Tools, Options, Content, pop-up" thing and it made no difference. This is really ticking me off! Why was it working fine one day and screwed up the next with NO explanation from anyone at CC?

thumbs Posted 18 Aug 2010 , 4:58pm
post #29 of 35

I have been having problems as well. Tried for days to upload a picture and kept getting error messages.

I can get to the front page but not all the pictures open.

Maybe we each need to e-mail tech, as it is not an issue with a personal computer (deleting cookies) if it's happening to several of us.

cakes47 Posted 18 Aug 2010 , 10:13pm
post #30 of 35

I just spent more time trying to get back to CC. I had been reading threads and
when I went to go back to the home page all I kept getting was ''text''. I closed
out that window and had to keep trying to get back; before finally getting here
again, this is what I kept getting:


<?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/

/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);
/** Loads the WordPress Environment and Template */
require('./wp-blog-header.php');
?>

Quote by @%username% on %date%

%body%