Nike Roshe Run Nieuwe 2014 Is Nu Online Beschikbaar

Español By adelesarch

adelesarch Cake Central Cake Decorator Profile
adelesarch Posted 8 Nov 2014 , 10:30am
post #1 of 1

Nu al een nike roshe run nieuwe 2014 met zijn slanke silhouet, de Nike Roshe Run krijgt nog meer glad met deze zwarte en as grijze kleur iteratie. Net als de vorige Roshe Runs, de bovenste is samengesteld uit een zwarte, zeer ademend mesh met een schone asgrijs Swoosh en schone witte zool. Nike Sportswear's fan-favoriet Roshe Run voldoet aan de Swoosh's Jacquard bouwtechniek met de introductie van de Roshe Run Premium Jacquard te NIKEiD. Nog beter, kan de kicks worden aangepast met de wil van vaste of gradiënt bovendeel, gemarmerde zolen.

 

De fan-favoriete nike roshe run dames korting toevallige trainer ontvangt nog een andere kleur makeover vandaag met de "Navy" iteratie hierboven afgebeeld. Rust bovenop een witte zool voor een beetje contrast, de mesh van dit model is voorzien van een marine-kleurige basis met universitaire blauwe accenten die te zien zijn op de Swoosh, voering en tab tong. Aan de binnenkant, de Roshe Run Woven sport een Solarsoft sockliner, die in combinatie met de Phylon tussenzool zorgt voor ultiem comfort in de zomer.

 

Beschikbaar voor mannen, nike roshe run dames goedkoop en kinderen als vakantiegangers, de nieuwste Roshe eschews zijn originele mesh in het voordeel van de Jacquard bouw werkzaam zijn geweest bij de hedendaagse neemt Air Max klassiekers zoals de Air Max 1, Air Max 90 en Air Max 95. Oorspronkelijk specifiek voor aangeboden de dames, de Roshe Run Woven ontging de meeste mannelijke consumenten tot net nu. De vorm-gemonteerd bovenste lijkt te beter overeenkomen met de bolle zool, waardoor natuurlijke vormen om de look te domineren.


0826AM8790-49.jpg

De nike roshe run heren korting is voorzien van hetzelfde in elkaar grijpende bands door de bovenste, aangeraakt met leer op de tong en hiel paneel. Daaronder ligt een wit Roshe Run zool voor een contrasterend effect. Een van de populairste silhouetten van Nike in de recente geschiedenis, de Roshe Run kreeg onlangs een rework aan fans van de Nike Roshe Run Slip On brengen. Nike's Laceless iteratie van de Roshe is aangekomen in een enkel zwart-witte colorway tot nu toe, wat een synthetisch bootie voor een extra gezellige fit benadrukt.

 

nike roshe run heren sale nl heeft een andere opvallende Roshe Run iteratie nagesynchroniseerde vrijgegeven "Fuchsia." Met een mix van mesh panelen aan de bovenkant in levendige paarsachtig rood met zwarte accenten op het tabblad swoosh branding, tong en hiel, biedt dit ontwerp een grote update voor de steeds populaire silhouet. Nike heeft eindelijk onthuld het silhouet in een duo van strapping kleurstellingen. De Laceless Roshe Run is voorzien van een verstevigde kraag, zwarte hak pull, full-length Phylon tussenzool, en unieke rode en zwarte tong tabblad gezien in vorige Roshe Run Slip On silhouetten.

0 replies

Quote by @%username% on %date%

%body%