Hola Necesito Receta De Frosting En Manteca Que Quede Liso. ..
Español By yada924 Updated 6 Aug 2013 , 4:06am by tatyrivera
AEs el que queda como pasta laminada pero es en frosting suave y se aplica con espatula si me pueden ayudar se los voy agradecer :grin:
AHola, la mejor receta es la de Sugarshack. Sharon tiene un video que te explica con sumo detalle como hacer frosting, y decorado. La receta está aquí en CC
Sugarshack buttercream
ASnow White buttercream frosting Ingredients:
2/3 cup + 3 tablespoons water, divided 1/4 cup Meringue Powder 12 cups sifted confectioners' sugar, (about 3 lbs.) divided 1 1/4 cups solid vegetable shortening 3 tablespoons light corn syrup 3/4 teaspoon salt 3/4 teaspoon no-color almond extract 3/4 teaspoon clear vanilla extract 1/2 teaspoon no-color butter flavor Makes:
About 7 cups Instructions:
step 1
Stiff Consistency:
In large bowl, combine 2/3 cup water and meringue powder; whip with electric mixer at high speed until peaks form. Add 4 cups sugar, one cup at a time, beating at low speed after each addition. Add remaining 8 cups sugar and 3 tablespoons water, shortening and corn syrup in 3 additions, blending well after each. Add salt and flavorings; beat at low speed until smooth. Keep bowl covered with a damp cloth until ready to use. For best results, keep icing bowl in refrigerator when not in use. Refrigerated in an airtight container, this icing can be stored 2 weeks. Rewhip before using.
step 2
For thin (spreading) consistency icing, add up to 4 more tablespoons each water and corn
AESA receta que te envie es stiff consistency y tu la vas suavisando con light corn syrop o agua el que tu quieras elegir. Yo casi siempre lo suaviso con agua ya que el light corn syrop tiene azucar y lo hace mas dulce Pero cada persona tiene diferente taste pruebalo con ls 2 y despues decide como te gusta mas
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