Is Anyone Else Having Trouble With The Forum?

Lounge By Magda_MI Updated 11 Dec 2015 , 11:13pm by Magda_MI

Magda_MI Posted 22 Nov 2015 , 12:41am
post #1 of 25

I can't get any of the forum pages to load.  I just get an error message, and the Start a Coversation button.  I see on the Home page links to the newest posts, and can go to those, but I can't load any of the forums themselves.

24 replies
FoxyBrownSuga Posted 22 Nov 2015 , 2:53am
post #2 of 25

Yes,  more so messages. Keep receiving error 500

Apti Posted 22 Nov 2015 , 3:23am
post #3 of 25

We may be facing cake forum withdrawal.    Yesterday I called a Wilton Discussion Forum friend in another state because the Wilton forum is currently broken.  Now the CC forum is broken.  Sadly, my laptop is also broken.  Maybe I should actually read some of my many cake decorating books....

SweetShop5 Posted 22 Nov 2015 , 4:34am
post #4 of 25

I keep getting the 500 error as well. And I constantly get logged out every time I leave the site for some reason, and its getting annoying.

winniemog Posted 22 Nov 2015 , 4:50am
post #5 of 25

Same for me - can't see all the forums and I'm getting a 500 error - plus I'm getting logged out too. So frustrating!

Magda_MI Posted 22 Nov 2015 , 6:15am
post #6 of 25

Now I can get decorating, sugar work, and spanish forums to load, but not the other, or the "all" link.  Only can get to this thread from the email notifications that I have replies.

remnant3333 Posted 22 Nov 2015 , 3:57pm
post #7 of 25

Had same problem yesterday but today it seems everything is okay. I love to read my cake books and cook books so yesterday I read them too.

remnant3333 Posted 22 Nov 2015 , 3:58pm
post #8 of 25

Spoke too soon because I just got the error message!!

Rohini Posted 23 Nov 2015 , 10:31am
post #9 of 25

All my messages have disappeared :( Keep getting a 500 server error. Have contacted support, but haven't had a response back as yet.

AAtKT Posted 23 Nov 2015 , 10:39am
post #10 of 25

I too have to keep logging back in every time I leave the page... I thought that problem was fixed a long time ago...

I would have responded sooner to this post, but the 500 error prevented me from getting to it... 

That at least on my end seems to be fixed...

Magda_MI Posted 23 Nov 2015 , 2:33pm
post #11 of 25

Now everything but "Business" and "All" are working for me.  Those still give the error.

yortma Posted 23 Nov 2015 , 2:36pm
post #12 of 25

Can't access my messages, various other glitches.  no response from support yet to my e-mail.  Sigh.  Just not like it used to be.  

SweetShop5 Posted 23 Nov 2015 , 6:58pm
post #13 of 25

@Rohini  I wouldn't expect a reply back. I've used the "help" button several times and never heard back from them.

Jedi Knight Posted 23 Nov 2015 , 7:42pm
post #14 of 25

Totally dead for me since Friday.

Thought I'd been banned for some (imagined) infraction :-)

Rohini Posted 23 Nov 2015 , 7:42pm
post #15 of 25

Thanks for the info SweetShop5 ! I guess I can stop holding my breath waiting for a reply then :) Hopefully, they'll get things up and running soon!

AAtKT Posted 23 Nov 2015 , 9:53pm
post #16 of 25

I guess I spoke too soon... The only forums I can access this evening are the lounge and decorating... the All and Business sections are unavailable to me...

And I still have to log in every time...

Magda_MI Posted 24 Nov 2015 , 11:57pm
post #17 of 25

Today I seem to be able to get into everything except Business and All.

SweetShop5 Posted 25 Nov 2015 , 10:39pm
post #18 of 25

Not sure if anyone else is having this issue, but adding additional photos to the gallery doesn't work for me. 

-K8memphis Posted 28 Nov 2015 , 6:13pm
post #19 of 25

they are continuing to work on it i'm sure -- i've seen it all cleared up a couple times too -- did everyone contact support about it by clicking on the help? button up there on the purple banner -- they don't always see these posts

felin Posted 11 Dec 2015 , 9:13pm
post #20 of 25

I haven't been here for a year or so and the whole format of the forum looks different. Can't seem to easily search within it as I could last year and prior.

Used to be a section where I could view rated recipes. Can't find that either.

What's up I wonder??

pastrypet Posted 11 Dec 2015 , 9:30pm
post #21 of 25

Welcome to the redesigned  CC site that is a mere shadow of its former self. Don't expect much.

cara1982 Posted 11 Dec 2015 , 9:41pm
post #22 of 25

I really miss the old cake central!!!

Apti Posted 11 Dec 2015 , 9:51pm
post #23 of 25

Pastrypet~~You have put into words what all of us have been feeling:   

"Welcome to the redesigned CC site that is a mere shadow of its former self."

As to the "don't expect much [response]", yes, unfortunately this too has been a pattern of response by the owners/designers of CC over the past 5 years for different issues.  Surprisingly, we did get a response on one of the recent problems by Heath (CC owner) on another thread in the Lounge:  

Heath states  they were unaware of the problem or the 500 Error because it all seemed fine on their end.  He also asked that people press the help button. 

felin Posted 11 Dec 2015 , 10:46pm
post #24 of 25

Why in the world would they take a great website and cause it to be so unfriendly to the user?

If adding anything to websites, aren't they supposed to be improvements?

Super Duper bummed!!!

Magda_MI Posted 11 Dec 2015 , 11:13pm
post #25 of 25

I reported the problem before making this original post back on Nov. 22nd.  I know others reported it as well.

Quote by @%username% on %date%