Anyone Else Having Trouble With Site

Lounge By Norcalhiker Updated 14 Sep 2015 , 9:34pm by OHaresTstyTrts

Norcalhiker Posted 9 Sep 2015 , 7:21am
post #1 of 18

I've had trouble logging on; site keeps dropping and reloading; try to send messages and I keep getting a "error 500 server problem, try later' message  

anyone else having issues

17 replies
-K8memphis Posted 9 Sep 2015 , 11:16am
post #2 of 18

i haven't had problems logging on but yes i get errors sending messages -- usually i get the 500 error but it says message sent too -- although i can't get into my inbox -- but we should put in tickets to tech support at the ?help

my bad really i should have already done that 

-K8memphis Posted 9 Sep 2015 , 11:20am
post #3 of 18

ok i got mine in -- been procrastinating on that for some time

sleaky77 Posted 9 Sep 2015 , 11:57am
post #4 of 18

I am getting the  500 error when I try to open my messages. Very frustrating. worried.png

-K8memphis Posted 9 Sep 2015 , 12:00pm
post #5 of 18

put in a help ticket ^^^ 

sleaky77 Posted 9 Sep 2015 , 12:03pm
post #6 of 18

I sent a message

Mrs.Sweet-Cakes Posted 9 Sep 2015 , 1:42pm
post #7 of 18

yesss!!! I do have trouble been new, it shows that i have a reply to my message and when I open it there is no message, However still shows it.  :-/

JuliaAnna Posted 9 Sep 2015 , 1:58pm
post #8 of 18

 My browser's back button won't work.  When I do a search for a particular descriptive word and then click on a picture, I can't get back to the previous page.  I have to go to home page and re-enter search word.

virago Posted 9 Sep 2015 , 6:07pm
post #9 of 18

I have/had a number of problems...

whenever I try to use the link or picture insert buttons in forums, the pop-up window only shows half a ticket submitted 9/8/2015...problem persists

not receiving any alert notifications or ticket submitted 9/2/2015...problem persists

receiving 500 error when trying to access All Forums and Decorating Forums...ticket submitted 7/29/2015...never received a reply, but the problem was fixed

forum display glitch, content disappears, whenever a forum rolls over to a new page...ticket submitted 7/21/2015...never received an reply, but haven't noticed it happening as of late

unable to "Quote" forum posts, the action dropdown does nothing...ticket submitted 7/17/2015...problem persists

getting password prompt from CC server name "" whenever I try to access newsletter content...ticket submitted 4/16/2015...problem persists

forum replies count and alerts not working...ticket submitted  4/15/ reply was received, but problem was fixed that day

unable to see majority of blog content due to 'ginormous' comment box...ticket submitted 4/9/2015...problem persists

and on occasion the site becomes almost unusable...running dog slow and only recognizing half to a third of my keystrokes...I have to punch a letter, then wait to see if the site recognizes it...happens on login and in forums...not sure if it's some promo add wreaking havoc?...haven't dropped a ticket yet...still trying to isolate the cause


bakernoob Posted 9 Sep 2015 , 6:21pm
post #10 of 18

Yes I too am having troubles. 500 error every time I try to check my messages or notifications. I have reported the problem but haven't received any solution :-(

Apti Posted 10 Sep 2015 , 5:47pm
post #11 of 18

What Virago said so very well.  (Thanks, Virago, for putting it all down on "paper".)

virago Posted 10 Sep 2015 , 6:01pm
post #12 of 18

@Apti  Thanks for validating! I had wondered if it was just me...just my account that's dorked up? Nice to know I'm not alone...hope more people chime in with issues.

Shockolata Posted 10 Sep 2015 , 7:19pm
post #13 of 18

This morning only FB and Google were operational. Everything else said site unavailable as you are not connected to the internet (but I was). This happened to my friend in Canada, too. I think some superpower has been messing with our www. Something is brewing, for sure. It is not a CC issue as it is widespread.

JakesMummy Posted 12 Sep 2015 , 12:04pm
post #14 of 18

Yes i had that message too with my inbox. Also STILL cant change my avatar picture which im getting very frustrated about. I have sent a few emails to admin but no reply!

jenner28 Posted 12 Sep 2015 , 2:26pm
post #15 of 18

yea i cant see messages either! keep getting 500 error message. ive sent two help emails already but no answer :(

-K8memphis Posted 12 Sep 2015 , 2:36pm
post #16 of 18

no reply means it is on the list and they will get to it as soon as they can

OHaresTstyTrts Posted 14 Sep 2015 , 8:07pm
post #17 of 18

Same with the 500 error message  and I haven't been able to change my avatar since I joined. It loaded weird and won't change. I've sent a repair ticket and nothing. Apparently I will forever be sideways

OHaresTstyTrts Posted 14 Sep 2015 , 9:34pm
post #18 of 18

Well I was just typing a post and it reloaded the page three times because of an error and everything I wrote was lost. 

Quote by @%username% on %date%