Server Error

Lounge By Jeff_Arnett Updated 24 Aug 2015 , 3:57pm by -K8memphis

Jeff_Arnett Posted 23 Aug 2015 , 7:53pm
post #1 of 7

Every time I try to access my private messages I get an error message.  I also get this in my email notifications when someone responds to a post I've made.  Anyone else get this?  I tried using MS Edge, Google, Google Chrome and Safari as browser and it still occurs. 55da24a3aa8a7.png

6 replies
-K8memphis Posted 23 Aug 2015 , 8:13pm
post #2 of 7

yes me too -- i have a ticket in on the ?help ?help thing up on the banner -- you could notify technical too -- but they know and will get to it 

kakeladi Posted 23 Aug 2015 , 8:41pm
post #3 of 7

Yep here too.  When ever I get a notice of a new reply in most threads I get that.  Looking today for replies in "Never tried WASC recipe".

-K8memphis Posted 23 Aug 2015 , 8:56pm
post #4 of 7

oh kakeladi, put in a ticket to our able tech peeps (aka jackie heath & leanne) up there on the ?help thing -- i only get this error when i'm trying to do a pm

*Last edited by -K8memphis on 23 Aug 2015 , 8:58pm
winniemog Posted 24 Aug 2015 , 5:00am
post #5 of 7

I sent a help message about this week's ago, haven't heard anything and the error messages still keep piling up

winniemog Posted 24 Aug 2015 , 5:02am
post #6 of 7

That would be "weeks ago" - can't figure how to edit my posts anymore either

-K8memphis Posted 24 Aug 2015 , 3:57pm
post #7 of 7

they will get to it -- the board has improved and improved and improved vastly in many many many ways -- they will get the pms fixed

Quote by @%username% on %date%