Null --Has It Wiped Out Your Response Yet?

Lounge By Apti Updated 29 Jul 2015 , 4:18am by littlejewel

Apti Posted 23 Jul 2015 , 7:22pm
post #1 of 11


What that little, innocuous word above really means is that I've spent about 15 minutes looking up the links, posting a response with detailed explanations (since  it is not easy/or impossible to post photos) and when the "submit" button is pressed......  THE ENTIRE THING GOES AWAY BECAUSE OF SERVER ISSUES AND YOU GET THE DREADED


10 replies
Heath Posted 23 Jul 2015 , 7:35pm
post #2 of 11

I asked Jackie to look into it as she made some server updates.. I have not experienced this null error myself.

also when you refer to posting photos not being easy, is that since we added the ability to put photos in posts last week?

Jackie Posted 23 Jul 2015 , 7:36pm
post #3 of 11

Hi Apti,

I am sorry to hear that you are experiencing this problem.  We will try and see if we can replicate it. 

Is this something you have experienced before?

Just as an FYI last week we announced that you can add images into forum posts:

pastrypet Posted 25 Jul 2015 , 3:42am
post #4 of 11

I've seen numerous posts that just say "null."

Heath Posted 25 Jul 2015 , 3:55am
post #5 of 11

could  you please use the report post button when you see it so we can investigate it.

Apti Posted 25 Jul 2015 , 8:30am
post #6 of 11

Be happy to do so.    If you look at the drop-down list of my posts, you'll probably see some "nulls" within the past week of postings.    I've definitely seen it on other threads when it didn't hit me.

One of the issues seemed to be that I tried to highlight a phrase and make it italicized.  When I pushed the italics icon above, Null

Cevamal Posted 25 Jul 2015 , 11:52am
post #7 of 11

I haven't seen this myself since I haven't been here in a while.

While this is ongoing I recommend before hitting "submit": select your entire post and choose "copy". Then if your post vanishes you'll have it in your clipboard and can paste it back.


Jackie Posted 28 Jul 2015 , 11:12pm
post #8 of 11

This problem has been fixed! No more 'null' !

Thank you so much for reporting it.

MarinersFan Posted 28 Jul 2015 , 11:13pm
post #9 of 11


*Last edited by MarinersFan on 28 Jul 2015 , 11:25pm
Apti Posted 28 Jul 2015 , 11:30pm
post #10 of 11

Thank you Jackie.

littlejewel Posted 29 Jul 2015 , 4:18am
post #11 of 11

Great I hated the null

Quote by @%username% on %date%