cakeymom Posted 24 Jan 2014 , 3:21am
post #1 of

AI used my edible image printer on a frosting sheet and the color is not vibrant. It has been six weeks since I used it and I do keep it in a cool dry place. I ran a piece of wafer paper in it before the frosting sheet. I am using Icing Images ink and frosting sheets so that can't be the problem. And the ink has barely been used and was fine the last time I used it.

I am stumped. Any suggestions would be appreciated.

Cakeymom

3 replies
helen4u Posted 25 Jan 2014 , 10:36am
post #2 of


Hello, I visited your profile at (cakecentral.com) and I find out that you're the type my heart love, I believe we suit for real love, let walk that precious thing out for heart desire, I hope and believe we match for good. When contacting reply to my mail address (helen_kalushi@hotmail.com) I am waiting for the love. I am, Miss helen

cakeymom Posted 27 Jan 2014 , 5:51pm
post #3 of

I received this weird message:

 

helen4u replied to this thread on January 25, 2:36 am


Hello, I visited your profile at (cakecentral.com) and I find out that you're the type my heart love, I believe we suit for real love, let walk that precious thing out for heart desire, I hope and believe we match for good. When contacting reply to my mail address (helen_kalushi@hotmail.com) I am waiting for the love. I am, Miss helen

 

Some SICKO obviously.  I have reported this!!!!!!!!!!

 

 

 

BTW, I figured it out after looking at Icing Images support.  I ran a nozzle check and that did the trick!!!

 

Cakeymom

IowaBaker Posted 27 Jan 2014 , 6:03pm
post #4 of

That Helen really gets around! I feel a little left out. I think I'm about the only person she hasn't contacted.

 

Dozens of people got the same message either in a thread or their messages. It's SPAM and it's being taken care of.

 

Glad you figured out the problem. :)

Quote by @%username% on %date%

%body%