yada924 Posted 6 Apr 2013 , 4:46am
post #1 of

AEs el que queda como pasta laminada pero es en frosting suave y se aplica con espatula si me pueden ayudar se los voy agradecer :grin:

8 replies
gaviota4fly Posted 12 Apr 2013 , 4:31am
post #2 of

AHola, la mejor receta es la de Sugarshack. Sharon tiene un video que te explica con sumo detalle como hacer frosting, y decorado. La receta está aquí en CC

Sugarshack buttercream

tatyrivera Posted 5 Aug 2013 , 4:01am
post #3 of

Hola soy nueva aqui y ando en busca de lo mismo, que es el CC?

tatyrivera Posted 5 Aug 2013 , 4:05am
post #4 of

Hola soy nueva aqui y ando en busca de lo mismo, que es el CC?
 

dmendez Posted 5 Aug 2013 , 3:25pm
post #5 of

ASnow White buttercream frosting Ingredients:

2/3 cup + 3 tablespoons water, divided 1/4 cup Meringue Powder 12 cups sifted confectioners' sugar, (about 3 lbs.) divided 1 1/4 cups solid vegetable shortening 3 tablespoons light corn syrup 3/4 teaspoon salt 3/4 teaspoon no-color almond extract 3/4 teaspoon clear vanilla extract 1/2 teaspoon no-color butter flavor Makes:

About 7 cups Instructions:

step 1

Stiff Consistency:

In large bowl, combine 2/3 cup water and meringue powder; whip with electric mixer at high speed until peaks form. Add 4 cups sugar, one cup at a time, beating at low speed after each addition. Add remaining 8 cups sugar and 3 tablespoons water, shortening and corn syrup in 3 additions, blending well after each. Add salt and flavorings; beat at low speed until smooth. Keep bowl covered with a damp cloth until ready to use. For best results, keep icing bowl in refrigerator when not in use. Refrigerated in an airtight container, this icing can be stored 2 weeks. Rewhip before using.

step 2

For thin (spreading) consistency icing, add up to 4 more tablespoons each water and corn

dmendez Posted 5 Aug 2013 , 3:25pm
post #6 of

AEste fue el frosting que me enseñaron en mis clases y queda blanquito

tatyrivera Posted 5 Aug 2013 , 3:50pm
post #7 of

Gracias mil!! pero el que quiero no debe quedar muy blandito.

dmendez Posted 5 Aug 2013 , 4:08pm
post #8 of

AESA receta que te envie es stiff consistency y tu la vas suavisando con light corn syrop o agua el que tu quieras elegir. Yo casi siempre lo suaviso con agua ya que el light corn syrop tiene azucar y lo hace mas dulce Pero cada persona tiene diferente taste pruebalo con ls 2 y despues decide como te gusta mas

tatyrivera Posted 6 Aug 2013 , 4:06am
post #9 of

Ok mil gracias lo probare.
 

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