JaneDee Posted 13 Feb 2010 , 9:11am
post #1 of

Hello,
I know this is the wrong forum but didn't look like many users were on the other one.

Is it just my computer or are others having issues getting to their website?

The past few days I've tried to go to their website it just goes to a problem loading page message. I have not been able to access the website at all.

If anyone could help me out that'd be great, I was really looking forward to ordering some new 'toys' icon_smile.gif

And again, sorry that this is the wrong forum!!!

55 replies
icer101 Posted 13 Feb 2010 , 9:20am
post #2 of

i have been on that site several times in the last couple of days.i have not had any problems.. hope you will be able to get on it soon..

JaneDee Posted 13 Feb 2010 , 9:27am
post #3 of

Hmm, I'm not sure why it's not letting me get onto the site. I don't see why McAfee would be blocking it, I don't even really set the block high enough to block a site like that.

Well Thank you much though! At least I know it's on my end most likely now. icon_smile.gif

JaneDee Posted 13 Feb 2010 , 12:48pm
post #4 of

If anyone else does happen to know how to fix this or what's going on please let me know, as I still cannot figure out why it's going to "Problem loading page". icon_smile.gif Thanks!

ibmoser Posted 13 Feb 2010 , 1:38pm
post #5 of

Sorry - no idea how to fix your problem (and not being able to access such a wonderful site is a problem LOL). I am having no difficulties with that site at all, so keep trying!

Aurora_333 Posted 13 Feb 2010 , 1:59pm
post #6 of

Do you need to update your Adobe Flash Player?

mommicakes Posted 13 Feb 2010 , 2:57pm
post #7 of

I just sent you a PM.

icon_smile.gif Donna

JaneDee Posted 13 Feb 2010 , 3:40pm
post #8 of

I updated the flash player and also cleared everything out. It is still not working. Well, I've been meaning to restore my computer anyway just because it's getting a little slow, so I guess I should go ahead and do that finally, maybe my DH messed up a setting or something in firefox which wouldn't be suprising lol. Thank you guys for trying to help me out. icon_smile.gif

icer101 Posted 13 Feb 2010 , 4:14pm
post #9 of

i couldn,t get on lorraine mckays site the other week.. wrote her.. she couldn,t figure it out.. i finally clicked on the security setting and allowed it... got on the site... and still can.. so check that .. don,t know much about computers. just love to get on c/c and all my favorite sites.. ha!!

JaneDee Posted 14 Feb 2010 , 5:49am

I tried setting the security differently and adding the website to all the allowed lists I could find in options on Firefox and on McAfee... Still no luck, I was really hoping I could fix it since I forgot how much stuff I need go through and save before I restore the computer but I suppose I'll stop procrastinating and do it.

kakabekabunny Posted 15 Feb 2010 , 6:42am

Sorry I can't help you out with your problem. I'm not having any problem getting on GSA, but am having the same exact problem getting to CC's home page. To get on here, I've had to go through my favorites to one of the "tutorials" I have bookmarked & then go to forums from there. Even while in the forums, I can't access the home page; my browser takes me to that problem loading page. Hope someone can give you an idea to fix your problem & it might work for me too.

JanH Posted 15 Feb 2010 , 7:36am

..moving to Technical Support. icon_smile.gif

JaneDee Posted 15 Feb 2010 , 9:12am

Still not working for me. icon_sad.gif I will be going over to my mothers house today so I'll just get on their website from there. This is strange though, I don't see why it wouldn't be working for me.

AlanT Posted 15 Feb 2010 , 4:40pm

GlobalSugarArt.com is alive and well. However, our website was moved to a new server recently and this may affect some customers for a few days. Bookmarks may not work, you will have to type in the name www.globalsugarart.com and re-bookmark the site when it opens. Please be patient, you should be able to view the website soon. If not, contact your ISP (service Provider) and give them our web address. They should be able to assist you in viewing the site. Alan

tiggy2 Posted 15 Feb 2010 , 4:54pm

I wuit using firefox because it was causing me the same kind of problems.

lyndim Posted 15 Feb 2010 , 5:26pm

That's weird, I couldn't get on Cake Central website for the last several days! I thought maybe it "folded" thank goodness it didn't. I just tried a different internet service. I was using internet explorer, I switched to foxzilla and it worked! Try a different internet site to get on Global Sugar. Hope it works.

Sagebrush Posted 15 Feb 2010 , 5:51pm

With CC, every few days I have to delete the cookie, or I can't get into the forum pages (I get a message saying it's down for maintenance). Some part of the coding of the cookie is wrong and needs to be fixed, but until/unless they do fix it, just try deleting it if you run into the same problem.

If that still doesn't help, try clearing the history.

I haven't had the problem getting into GSA, but maybe try the same steps and see if it helps.

And, since GSA just moved to a new server, it could be that your internet provider has not updated their name server (this server converts the name you type in to the number ISP address that the website is actually located on) since the update. Contact your internet provider and ask them to make the update.

JaneDee Posted 2 Mar 2010 , 1:26pm

I tried EVERYTHING, I completely restored my computer back to original fresh new system or whatever, I keep clearing everything out, I've tried using different links to get to it. Nothing works!
I called horrible COMCAST gosh I hate them.
The first lady was a total b*tch. Wow what a surprise. She kept telling me it was my computer and basically acting like because I don't have five million different browsers loaded onto my computer that I'm like lame or something. She kept getting an attitude "You mean you only use Firefox, you don't even have a backup???" ugh. So just to please her i tried it in the other browser I have. I'm not going to download a bunch of different browsers when I know it's not going to work... anyway,
I hung up on her and called right back because she knew it was coming anyway, the next lady wouldn't help much more than the last, of course, but she did send in a ticket for them to check it out. But they kept telling me there wasn't anything they could do to "update" anything or whatever.

So I still cannot access GSA and I'm getting so sad. icon_sad.gif I was looking forward to ordering and as sad as it is I don't have any other computer to use because my mothers crashed and I don't feel safe putting my card info and what not into a public computer. Which actually isn't even an option for me. So one last cry for help, does anyone have any idea how to fix this or what is going on??
icon_sad.gificon_sad.gif

JaneDee Posted 2 Mar 2010 , 1:29pm

Please help if you can.
Thank you sooo much!
icon_sad.gif

windemire Posted 2 Mar 2010 , 2:26pm

Are you getting a "page not found" error?"

Try leaving off the "www" when you type in the address. Also, for some reason, I have better luck when I use www.gloabalsugararts.com (with an added 's' at the end). Takes you to the same place, but I get less loading errors.

HTH icon_smile.gif

Sagebrush Posted 2 Mar 2010 , 2:30pm

Techno-husband to the rescue. He was able to find the numerical IP address. Type this in your address bar:

http://74.124.194.115

HTH

Sagebrush Posted 2 Mar 2010 , 2:35pm
Quote:
Originally Posted by windemire

Are you getting a "page not found" error?"

Try leaving off the "www" when you type in the address. Also, for some reason, I have better luck when I use www.gloabalsugararts.com (with an added 's' at the end). Takes you to the same place, but I get less loading errors.

HTH icon_smile.gif




Weird that that would help. Gsa has bought both addresses, but if you enter the one with the s, it reroutes you to the one without. Try it and watch your address bar.

windemire Posted 2 Mar 2010 , 2:45pm

quote]Weird that that would help. has bought both addresses, but if you enter the one with the s, it reroutes you to the one without. Try it and watch your address bar.[/quote]

Yeah, I noticed that both addresses end up at the same site, but I sometimes get the "page not found" error when I use the singular address. Maybe I'm just more careful when I type it the second time! icon_biggrin.gif

HamSquad Posted 2 Mar 2010 , 3:14pm

I hope you do not have Comcast. Comcast is changing out from McAfee to Norton. There have been a lot of problems with this. I now have a virus on my internet explorer that keeps blocking me from going into the internet or block sites. It keeps saying my system is unprotected. As a matter of fact it will click you into to some security protection site and states you have to pay. Comcast offers free security and spyware service. I think I did better when I had my own downloaded in the system. In order to get into the internet I had to change to Mozilla Firefox thanks to my wonderful Brother-In-Law. Then I could download the new Norton services. I hope you are not seeing on your internet Anti Vir, like mine. I was told I would have to take my PC to the Geek Squad to have the virus removed. That is a cost of $200.00 I don't have right now. HTH
Hammy

JaneDee Posted 2 Mar 2010 , 9:52pm
Quote:
Originally Posted by HamSquad

I hope you do not have Comcast. Comcast is changing out from McAfee to Norton. There have been a lot of problems with this. I now have a virus on my internet explorer that keeps blocking me from going into the internet or block sites. It keeps saying my system is unprotected. As a matter of fact it will click you into to some security protection site and states you have to pay. Comcast offers free security and spyware service. I think I did better when I had my own downloaded in the system. In order to get into the internet I had to change to Mozilla Firefox thanks to my wonderful Brother-In-Law. Then I could download the new Norton services. I hope you are not seeing on your internet Anti Vir, like mine. I was told I would have to take my PC to the Geek Squad to have the virus removed. That is a cost of $200.00 I don't have right now. HTH
Hammy




Oh yes. I have Comcast. Only because I cannot chose Verizon over them. They are equally frustrating and I hate them both. I think the only reason I go with Comcast is because when I call in for help I don't get some person that can't speak English and I can understand them. Besides when they just have the biggest smart *ss attitude and I can't understand them.

Ugh my day has been so friggin frustrating over so many other things, I lost so much important info because when I restored my computer the other day my Toshiba external thing didn't save the stuff I put onto it for something reason and I lost half of it. GRRR. all I want to do right now is access GSA site and get some new stuff to attempt to be a little happier. gah. sorry just venting I guess. icon_cry.gif

JaneDee Posted 2 Mar 2010 , 9:55pm

Does anyone have the global sugar art phone number so maybe when I calm down and have a minute to call I could see if they could help me?

windemire Posted 2 Mar 2010 , 10:14pm

1-800-420-6088

cakefairy03 Posted 2 Mar 2010 , 10:15pm

Here's the # found on the homepage for GSA. 1-800-420-6088

Hope that helps! Good luck!

HamSquad Posted 2 Mar 2010 , 10:59pm

When you have your computer restored, you will lose your info. The Geek Squad told me not to do anything, let them do it. They will take all your info and downloaded it to a disc, clean out your computer of viruses and restore it then restore all your info, thus the $200.00 fee. Until then, if you can try to download the internet service of mozilla Firefox, it is fast, it has an anti spyware along with the Norton that comes with comcast. In talking with Nortorn they have non-English speaking customer service reps as well. If you can't understand them, you can request they transfer you to an English speaking rep and they have to provide this, this will mean their job will be transferred back here to the States in most cases, so they will kill themselves speak better English to you! So Sorry for your inconvenience!
I have been struggling too. Much better now until I can get to the Geek Squad.
Hammy

dchockeyguy Posted 4 Mar 2010 , 11:05pm

Okay, here's something to try.

Click on your start button, go to run and type CMD. This shoudl take you to a command prompt.

type ping www.globalsugarart.com
after pressing enter, see what it says. If it is saying "Time out" or something like that, I seriously doubt it's your computer.

Quote by @%username% on %date%

%body%