Espson Cx4800 Help

Decorating By beamom Updated 18 Jul 2009 , 3:13am by beamom

beamom Posted 17 Jul 2009 , 2:56pm
post #1 of 7

Hello,

I just tried to used my new Espson CX4800 printer yesterday for the first time and when I tried to print, the result of the image had so many lines on them. Please help. I have something to print this week and I can't with the colors printing like this. it's not looking good at all. icon_sad.gif

6 replies
tiggy2 Posted 17 Jul 2009 , 7:57pm
post #2 of 7

Sounds like you need to adjust the settings on your printer.

SHADDI Posted 17 Jul 2009 , 8:07pm
post #3 of 7

set your printer to do a cleaning. I some time have to do it 1 or 2 times.
Unless your running out of ink.

Good Luck

SHADDI Posted 17 Jul 2009 , 8:09pm
post #4 of 7

set your printer to do a cleaning. I some time have to do it 1 or 2 times.
Unless your running out of ink.

Good Luck

tiggy2 Posted 17 Jul 2009 , 11:13pm
post #5 of 7

Cleaning uses a lot of ink, I'd try adjusting the settings first.

Amyelitza69 Posted 17 Jul 2009 , 11:20pm
post #6 of 7

This happen to me too. I have the same printer and sometimes happen because of the ink. I recommend to print the same image in the same sheet like 2 times. Probably that would help. Check some of my cakes and would will see the results I got. If that don't work I recommend to call Kopykake.com, they can help you with the troubleshooting.

beamom Posted 18 Jul 2009 , 3:13am
post #7 of 7

Thanks. I forgot to change the settings to Matt and auto fit. Thank you all.

Quote by @%username% on %date%

%body%