bostonterrierlady Posted 29 Apr 2009 , 12:10am
post #1 of

I cannot get the photos to show up. Anyone else?

29 replies
Luvsthedogs Posted 29 Apr 2009 , 12:15am
post #2 of

I can't see them when they are in a thread - get the box with the x that has to be clicked on.

aquamom Posted 29 Apr 2009 , 12:15am
post #3 of

Me too.

mmdiez10 Posted 29 Apr 2009 , 12:15am
post #4 of

Yes what is going on? Very frustrating.

steffy8 Posted 29 Apr 2009 , 12:16am
post #5 of

Me either!!! icon_cry.gif

CbyA Posted 29 Apr 2009 , 12:16am
post #6 of

Me too icon_cry.gif

cavette Posted 29 Apr 2009 , 12:17am
post #7 of

I thought it was my computer!!!

alanaj Posted 29 Apr 2009 , 12:18am
post #8 of

I just posted this question as well. Glad it's not just me. I have stupid Vista so I never know!

bobwonderbuns Posted 29 Apr 2009 , 12:19am
post #9 of

I'm having the same problem both in the galleries, on the front page and even in some of the threads. Has anyone notified Heath?

txsteph Posted 29 Apr 2009 , 12:20am

Me too ... trying to get some ideas for a cake I am doing in August ( i know it is early) but still!! Please fix it!! icon_sad.gif

mommabear Posted 29 Apr 2009 , 12:22am

Sheww...... thought it was my computer!!! All I'm getting is a blank page!!

karaskonfections Posted 29 Apr 2009 , 12:25am

Thought it was my computer too! Relieved to hear that it's not!

alanaj Posted 29 Apr 2009 , 12:25am

I posted in the technical section thinking that was where someone would see it ie: Heath, Jackie, and take care of it. Is that right?

ptanyer Posted 29 Apr 2009 , 12:33am
Quote:
Originally Posted by alanaj

I posted in the technical section thinking that was where someone would see it ie: Heath, Jackie, and take care of it. Is that right?




I posted my thread in the General forum and no one has responded: http://www.cakecentral.com/cake-decorating-ftopic-629114-0-days0-orderasc-.html.

Glad it's not just me. I also hate the red x's on the photos posted with threads. What is going on?????????

txsteph Posted 29 Apr 2009 , 12:33am

I keep getting these opinion poll things popping up too, survey thing about this site.. anyone else getting those?

ptanyer Posted 29 Apr 2009 , 12:39am
Quote:
Originally Posted by txsteph

I keep getting these opinion poll things popping up too, survey thing about this site.. anyone else getting those?




Yep - me too!

cocobean Posted 29 Apr 2009 , 12:40am

icon_cry.gif

ptanyer Posted 29 Apr 2009 , 12:41am
Quote:
Originally Posted by cocobean

icon_cry.gif




Ain't it the truth????.....

grandmaruth Posted 29 Apr 2009 , 12:42am

please someone fix it......cant bring up the pictures

txsteph Posted 29 Apr 2009 , 12:43am

ok good .. i don't have to fiddle with my pop up settings etc to figure it out

FeGe_Cakes Posted 29 Apr 2009 , 12:45am

Yes. My photos are not coming up. Was working fine about 2 or 3 hours ago.

2txmedics Posted 29 Apr 2009 , 12:49am

I also click on cakes to get ideas and just take a peek...and I click, and I get a blank white page...says DONE at the bottom...
wonder whats up?

FeGe_Cakes Posted 29 Apr 2009 , 12:49am

I wonder if the problem is related to the new photo function made available.

txsteph Posted 29 Apr 2009 , 12:51am

Grrrrr this is so frustrating!! I love browsing photos & can't!!

txsteph Posted 29 Apr 2009 , 12:52am

I am thinking the same thing FeGe. Has to do with the update added.

grandmaruth Posted 29 Apr 2009 , 12:52am

maybe there is a shift change and the night shift hasnt heard of the problem yet...what do ya think icon_confused.gif

auntmamie Posted 29 Apr 2009 , 2:16am

I've noticed people saying that they can't see photos for about a week now. I haven't had any trouble with pics posted in the forums, but I can't use the "view uncommented photos" feature in the galleries. I keep getting an unauthorized message.

BTW - I use Firefox, not Internet Explorer

jojocakes Posted 29 Apr 2009 , 2:50am

Just thought I would add that I also have Firefox and am not having any trouble. Hmmm, wonder if that means anything?

xstitcher Posted 29 Apr 2009 , 4:13am
Quote:
Originally Posted by sugarnspice1981

I've noticed people saying that they can't see photos for about a week now. I haven't had any trouble with pics posted in the forums, but I can't use the "view uncommented photos" feature in the galleries. I keep getting an unauthorized message.

BTW - I use Firefox, not Internet Explorer





I haven't had any issues getting into the "view uncommented" photos section (althought I just got on to CC right now so maybe it's been fixed icon_lol.gif ). I'm pretty sure however that to access the uncommented photos you need to be a Gallery Supporter member. icon_smile.gif

kello Posted 29 Apr 2009 , 1:56pm

I still can't see any pics at all! Even the home page doesn't have any pics.

Quote by @%username% on %date%

%body%