Para la persona que queria la receta del pastel frito, la encontre hoy y se las estoy adjuntando
Deep-Fried Chocolate Pound Cake
Serves: 16 servings
Ingredients
* 2 cups corn flakes, finely crushed
* 1 1/2 tablespoons sugar
* 3 1/2 teaspoons ground cinnamon
* 2 eggs
* 1 teaspoon water
* Bag Lady's Favorite Chocolate Pound Cake, recipe follows
* Oil, for deep-frying
* Powdered sugar, for sprinkling
* Chocolate syrup, for drizzling
Directions
Mix cereal, sugar and cinnamon. Divide equally between 2 pie plates or other shallow containers. Beat eggs with water in another pie plate or shallow bowl. Cut pound cake into bite-sized square pieces. Press each square in cereal mixture and press coating into cake. Dip coated square in egg wash, then roll in second container of cereal mixture. Again press coating onto cake.
Freeze coated cake squares on a waxed paper lined baking sheet until solid, 4 to 6 hours. Deep-fry frozen coated cake squares for 45 seconds. Sprinkle with powdered sugar and drizzle with chocolate syrup.
Serve with whipped cream and a cherry.
The Bag Lady's Favorite Chocolate Pound Cake:
3 cups all-purpose flour
1/2 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon baking powder
1/2 teaspoon salt
5 tablespoons cocoa
1 cup (2 sticks) butter, softened
1/2 cup vegetable shortening
3 cups sugar
5 eggs
1 cup buttermilk
1 tablespoon pure vanilla extract
Special equipment: 10-inch bundt pan
Preheat oven to 325 degrees F.
Grease and flour a 10-inch bundt pan. Sift together flour, baking soda, baking powder, salt, and cocoa and set aside. Using an electric mixer, cream together butter, shortening, and sugar until fluffy. Add eggs, 1 at a time, and mix well after each addition.
Add flour and buttermilk alternately to butter mixture, beginning and ending with flour. Add vanilla and mix well. Pour batter into prepared pan. Bake for 1 hour and 45 minutes or until cake is done.
Remove from oven and allow cake to cool in pan for 10 minutes. Invert onto cake plate and serve.
Yield: 16 servings
waoooo que bien, gracias amiguita,....si que te pusiste a investigar muy bien, gracias.
Por fin la bendita receta del pastel frito, muy buen trabajo que bueno que la encontraste y gracias por postearla asi no nos quedamos con la duda
Chicas, este suena super bueno y diferente nunca habia oido de esto.
Que alguien diga si lo han probado.
Gracias por la aportacion
Ay....me confundí. Yo pensaba que hablaban del mantecado frito.
Sisita, el que a mi me gusta es el de helado/mantecado/ice cream de vainilla cubierto con cornflakes, honey, cinnamon y por encima le ponen chocolate fudge y whipped cream. A que sabe? Pues como a una mezcla de miel, canela y chocolate. Realmente me gusta mucho.
También tienen los cheesecake bites que son como explican en este tópico lo único que es con cheesecake en vez de pastel.
Y les cuento que la encontre de casualidad, estaba viendo un mensaje que me enviaron y alli estaba la receta y recorde que habian preguntado que como se hacia. Ahora prueben y me cuentan. Saludos Grace
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