"debug Mode"

Decorating By leah_s Updated 20 Nov 2008 , 1:52am by Mike1394

 leah_s  Cake Central Cake Decorator Profile
leah_s Posted 19 Nov 2008 , 12:53pm
post #1 of 13

So is everybody else getting a general error message with every post or answer to a PM?

12 replies
 Callyssa  Cake Central Cake Decorator Profile
Callyssa Posted 19 Nov 2008 , 1:09pm
post #2 of 13

I'm getting it when I post in general. I'm not even getting email notification of new posts to topics I'm watching. I'm hoping they're still working on the site!

 q2wheels  Cake Central Cake Decorator Profile
q2wheels Posted 19 Nov 2008 , 2:48pm
post #3 of 13

I as getting it last night....wound up sending the same reply 3 times...thenk goodness for the edit and delete buttons

 leah_s  Cake Central Cake Decorator Profile
leah_s Posted 19 Nov 2008 , 3:03pm
post #4 of 13

And the threads featured on the Home page haven't changed in days . . .

 2sdae  Cake Central Cake Decorator Profile
2sdae Posted 19 Nov 2008 , 3:21pm
post #5 of 13

I am getting the same as all you too! icon_confused.gif

 kakeladi  Cake Central Cake Decorator Profile
kakeladi Posted 19 Nov 2008 , 3:56pm
post #6 of 13

Statis quo(sp?) here too. Not only the threads but the pix haven't changed. I uploaded a couple last night but they haven't showed yet.

 mixinvixen  Cake Central Cake Decorator Profile
mixinvixen Posted 19 Nov 2008 , 4:17pm
post #7 of 13

i tried sending a huge novel of a pm icon_biggrin.gif yesterday in response to someones request for help, and when i sent it, it showed an error...so i lost whole thing! icon_eek.gif i'm afraid to try again, cause i don't want to use up ALL my brain cells...dont' have many to spare!! icon_cry.gif

 kakeladi  Cake Central Cake Decorator Profile
kakeladi Posted 19 Nov 2008 , 4:39pm
post #8 of 13

You probably didn't lose iticon_smile.gif All the posts I have making show up even though I get that message.

 leah_s  Cake Central Cake Decorator Profile
leah_s Posted 19 Nov 2008 , 4:48pm
post #9 of 13

Same here mini - I sent a long PM, and then thought I lost it, sent a shorter one and the recipient got both.

 indydebi  Cake Central Cake Decorator Profile
indydebi Posted 20 Nov 2008 , 12:03am
post #10 of 13
Quote:
Originally Posted by kakeladi

You probably didn't lose iticon_smile.gif All the posts I have making show up even though I get that message.



Ditto. I always go back to the thread and check.

however, since no messages are being sent, I've put-off looking at new cakes that may have been posted ... if I leave a comment, I want to be sure the person sees it.

 Karema  Cake Central Cake Decorator Profile
Karema Posted 20 Nov 2008 , 1:32am
post #11 of 13

I think its because they are fixing the website. I keep getting the same message also.

 mommicakes  Cake Central Cake Decorator Profile
mommicakes Posted 20 Nov 2008 , 1:38am
post #12 of 13

same here. posted the same post 3 times. had to go back and delete. icon_biggrin.gif

 Mike1394  Cake Central Cake Decorator Profile
Mike1394 Posted 20 Nov 2008 , 1:52am
post #13 of 13

The error message is for the email notices. that's why the emails aren't coming through.


Mike

Quote by @%username% on %date%

%body%