Is It Just Me Or Can You See These Pictures?

Lounge By adonisthegreek1 Updated 19 Sep 2008 , 1:48pm by Ohara

adonisthegreek1 Posted 19 Sep 2008 , 1:49am
post #1 of 8

Lately when I post to the forums and attach a photo, the photo shows up in the preview, but once I hit "submit" the pictures show up on my computer as question marks. Please tell me if you can see the photos attached.

7 replies
Ohara Posted 19 Sep 2008 , 2:24am
post #2 of 8

I can see the pillow case photo but when I click on the Martha Stewart link it says 404 file not found.
Hope that helps.

mkolmar Posted 19 Sep 2008 , 2:38am
post #3 of 8

same thing as Ohara. I can see one but the link isn't working

Kim_in_CajunCountry Posted 19 Sep 2008 , 2:55am
post #4 of 8

What is the URL you are trying to link to? Meaning, what are you pasting between the image tags? I'll try to figure it out for you.

dragonflydreams Posted 19 Sep 2008 , 5:50am
post #5 of 8

. . . currently there are issues with attachments . . . Heath is aware and they are seeking to find the problem . . . as far as your attachments go . . . I can see the first one and the second one I could see when I clicked on it . . . THIS TIME . . . but the issues that are happening with attachments are intermittent (I might not be able to see it the next time I try) . . . weird, eh?

ceshell Posted 19 Sep 2008 , 8:00am
post #6 of 8

I can see both pictures, but I know of the problem you mean. Dragonflydreams explained it well. Here's the post about it in the Technical Support forum thumbs_up.gif

adonisthegreek1 Posted 19 Sep 2008 , 12:33pm
post #7 of 8

Thank you all for clearing this up. I know I've been posting pics the same as I always have. At least now I now there is an intermittent tech problem with photos.

Kim_in_CajunCountry, thanks for offering to help. I guess it will clear up when the tech problems are resolved.

Ohara Posted 19 Sep 2008 , 1:48pm
post #8 of 8

Both of those worked just fine for me.

Quote by @%username% on %date%