Is Anyone Else Having Problems With The Site Or Is It My Com

Decorating By renee2007 Updated 5 Sep 2008 , 8:59pm by Peeg

renee2007 Posted 5 Sep 2008 , 6:59pm
post #1 of 28

I can't hardly view any pics because the page won't load all the way. and when I click on galleries nothing comes up. just wondering if it's the site or if my computer is having issues today. icon_cry.gif

27 replies
jjkarm Posted 5 Sep 2008 , 7:01pm
post #2 of 28

Yup, I'm having problems too. thumbsdown.gif

leannsloan Posted 5 Sep 2008 , 7:03pm
post #3 of 28

Me too!

Cyndi1207 Posted 5 Sep 2008 , 7:05pm
post #4 of 28

Yup-----me too icon_sad.gif

renee2007 Posted 5 Sep 2008 , 7:05pm
post #5 of 28

oh, good. not that it's good for you, lol, but, at least I know that it's not just me. icon_lol.gif I am about ready to have withdrawals because I can't see everyones cake pics icon_mad.gificon_razz.gif thanks for replying

Iva1976 Posted 5 Sep 2008 , 7:06pm
post #6 of 28

Same problem here!! icon_sad.gif

fiddlesticks Posted 5 Sep 2008 , 7:06pm
post #7 of 28

I cant open links that people post! And to view the uncommented ,I can do a few then it kicks me off!

ASimpleBaker Posted 5 Sep 2008 , 7:06pm
post #8 of 28

Me too..although it is getting better~~

Yazmin Posted 5 Sep 2008 , 7:11pm
post #9 of 28

Me too

jessfmaldonado Posted 5 Sep 2008 , 7:11pm
post #10 of 28

Me too, I have been trying to see pics for what it seems like forever already and I cannot!!!! icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif !!!!! Please fix my CC so that I can get my fix!!!!!

sweetness_221 Posted 5 Sep 2008 , 7:16pm
post #11 of 28

Yep me too. I can see the pics on the main page, but when I go to comment on them they won't open.

onceuponacake Posted 5 Sep 2008 , 7:16pm
post #12 of 28

ha i just posted on this...the keep seeing the red x where pics should be but if i refresh a couple of time it might come up.

cutthecake Posted 5 Sep 2008 , 7:22pm
post #13 of 28

Everything is loading soooooo slowly, if at all. I'm relieved to learn it's not just me.

TracyLH Posted 5 Sep 2008 , 7:27pm
post #14 of 28

Yeppers! (But on the upside, it made me get some dreaded housework done icon_lol.gif )

sheila06 Posted 5 Sep 2008 , 7:35pm
post #15 of 28

SOOOOOOOOOOOOOOOOOO SSSSSLLLLLOOOOWWWWWW loading a
page....I get frustrated real easy and just log off !!!

GenGen Posted 5 Sep 2008 , 7:46pm
post #16 of 28

started having probs getting pics to load up yesterday but todays down right worse. i thought for a while it was my server but.. now i know i'm not alone.. lol. i guess it will iron out soon.

mw902 Posted 5 Sep 2008 , 7:51pm
post #17 of 28

I am so glad you started this, I just got a new computer Monday and I thought something was wrong ALREADY! I am getting the red x and pics wont load also!

mw902 Posted 5 Sep 2008 , 7:53pm
post #18 of 28

And PS I NEED to look at the daisy cake on the homepage right now it is Beautiful! LOL

renee2007 Posted 5 Sep 2008 , 7:56pm
post #19 of 28

I know what you mean. I NEED to look at cakes. lol. at least I can look at them in peoples posts. for some reason those load okay. icon_biggrin.gif

butternut Posted 5 Sep 2008 , 7:57pm
post #20 of 28

I've been having problems with just about everything for a week or so now. I will eventually be able to get to where I need to go but it takes a long, long time.

susanscakecreations Posted 5 Sep 2008 , 8:07pm
post #21 of 28

Nope, it's not just you............I've been having trouble with the pictures coming up for the last 4 hours..............hmmmmmmmm......maybe someone is trying to tell me I NEED TO DO SOMETHING ELSE????
hahaha!!!!!!

susan

renee2007 Posted 5 Sep 2008 , 8:24pm
post #22 of 28

woohoo, It's working icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif although, now the kids are home from school so I can't sit here for hours.lol thumbsdown.gificon_razz.gif

adunfag Posted 5 Sep 2008 , 8:45pm
post #23 of 28

No, I've been having issues most of the day too.

adunfag Posted 5 Sep 2008 , 8:45pm
post #24 of 28

No, I've been having issues most of the day too.

CIndymm4 Posted 5 Sep 2008 , 8:52pm
post #25 of 28

Yeah, I've been having trouble too... I loaded a camping birthday cake that I really wanted some fedback on and it's just a little box with a red x in it, even on my own page... icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif

catin Posted 5 Sep 2008 , 8:53pm
post #26 of 28

I thought it was my comp too . I guess i'm not the only one having problems with the site ... Woo hoo !! I'm not going nutz ..LOL .

I rebooted my comp twice to see if it was it ... but after the kids came in from school it magically worked ... I feel your pain .. I can't seat here either ....icon_sad.gif

chassidyg Posted 5 Sep 2008 , 8:55pm
post #27 of 28

I've been having problems with it all day!

Peeg Posted 5 Sep 2008 , 8:59pm
post #28 of 28

Sorry, everyone is having trouble, but it's been like this for years, upgrades and still no change. Remember its free.. I just don't get on as often as I used too.

Quote by @%username% on %date%

%body%