Si Me Pueden Ayudar

Español By LOURDES_34 Updated 5 Aug 2008 , 3:32pm by CakeDesigns

LOURDES_34 Posted 5 Aug 2008 , 5:16am
post #1 of 7

HOLA .MI GENTE ESPERO QUE SE ENCUENTREN BIEN,BUENO AQUI DE NUEVO ESTABA UN POCO PERDIDA PERO FUE QUE ME MUDE ,Y TENIA MUCHO REVULO Y NO HABIA PODIDO ENTRAR A LA PAGUINA.BUENO LE QUERIA PREGUNTAR PORQUE FUE QUE COMPRE UNOS COLORES EN POLVO SE LLAMAN CRYSTAL COLORS NUNCA LO E USADO ,LOS COMPRE PORQUE PENSE QUE ERAN EN LIQUIDO Y ME SALIERON EN POLVO ,PERO QUERIA SABER SI LOS PUEDO USAR PARA DARLE COLOR AL FROSTING BUENO SI ALGUEN ,ME PUEDE AYUDAR SE LO AGRADESCO .BUENO MUCHAS GRACIAS POR TODO LOURDES

6 replies
SharonK1973 Posted 5 Aug 2008 , 5:35am
post #2 of 7

Hi Lourdes,

I don't understand Spanish too well, but I am thinking that you are wondering if you can use powdered color to color icing. I have used the powder before and it worked, just make sure there are not lumps in the powder!

lymary Posted 5 Aug 2008 , 1:13pm
post #3 of 7

Desconozco si son para colorear el frosting, pero yo compro un polvo para hacer el color rojo. No añado el polvo directo a la mezcla porque tarda mucho en colorear y te deja unos puntitos que si no los disuelves bien después se ve ven sobre el frosting. Cuando uso este polvo rojo lo diluyo en un poquito de agua y después se lo añado. Verás que bien queda, haz un intento con un poco de frosting para probar.

LOURDES_34 Posted 5 Aug 2008 , 2:23pm
post #4 of 7

ok entiendo lo que me dices los colores que compres es amarillo y azul pero de verdad que no pense que eran en polvo vere a ver que hago de todos modos modos muchas gracias cuidate lourdes

CakeDesigns Posted 5 Aug 2008 , 3:23pm
post #5 of 7

Según el website the la tienda "Into the Oven" la descripción de estos colores de la marca Crystal colors dice que se puede usar para el buttercream, gumpaste, royal icing, chocolate blanco, fondant. Y lo más que me impresionó es que dice que los colores no sangran ni se desmerecen. Eso hay que verlo. Porfa dejanos saber si el violeta no se pone azul estando en el sol. Te lo agradecería de todo corazón.


from: http://www.intotheoven.com/p2043/African-Violet-.5-oz-by-Crystal-Colors/product_info.html

Description:
All 91 colors of the crystal line of colors are made from 100% certified food color.

All colors are food approved (edible) by the FDA. All colors are made and packaged in the U.S.A.

The crystal line of colors contain no fillers that would destroy the integrity of the colors.

Colors are used for gumpaste flowers, buttercream frosting, royal icing, fondant, white chocolate, and other applications (there's no bitter taste and the colors wil not bleed or fade).

All colors are inner sealed for your protection. Properly sealed at room temperature, the crystal line of colors will last indefinitely. The colors are so intense that a little goes a long way. The colors come in easy opening containers.

Crystal Colors are a cut above the rest.

LOURDES_34 Posted 5 Aug 2008 , 3:27pm
post #6 of 7

gracias cake desigsn por ayudarme pues te dire que no tengo el lila solamente compre el amarillo y el azul que esta precioso tam pronte los use te dejo saber como me funciono bueno cuidate mucho y que dios te bendiga bye lourdes

CakeDesigns Posted 5 Aug 2008 , 3:32pm
post #7 of 7

Me acabo de enterar que estos son los colores que yo compré en Enero en unas clases que cogí. Por experiencia te puedo decir que son bien buenos. Yo los usé para pintar flores y con un poquito se logra un buen efecto. Sólo compré como 3 colores porque son súper caros. Hasta se me había olvidado que compré estos colores y ni los había tratado para el BC. Ahora voy a tener que tratarlos. icon_lol.gif Creo que tengo rojo, crema, brown.

Estas son las instrucciones de como usarlos:

This crystal color is a U.S. certified food color. It can be used to color chocolate or candy coating, icings, fondant, gum paste and more. This color does not fade or bleed, and does not stain hands when kneading fondant. This color can also be used like a petal dust.
Use for buttercream icings (if using real butter, please use unsalted and no color additives as butter contains FDC yellow 6):
Mix color with powdered sugar and make sure it is well mixed. Add to icing.

Commercial icings:
Mix color with powdered sugar, then mix into icing. This will take 1 to 2 hours for the color to completely develop. Once color is developed, it will not change colors or fade.

Royal Icing:
Mix color with powdered sugar then make royal icing as usual.

Fondant:
Mix color directly into fondant and knead very well. This will not stain your hands like liquid or gel food coloring.

White Chocolate:
Mix color directly into melted chocolate.

Dusting Gum Paste Flowers:
Work color into brush before dusting flowers with colors. A little color goes a long way.

Commercially-made Gum Paste Flowers:
Work color into dusting brush (sable flat shader style brush is recommended), then work from the outside edges in toward the center.

Painting:
Mix color with vodka or lemon extract to paint designs.

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